[8.09 casal de joves de roquetes] concert solidari amb les represaliades del 7 de març

Posted on 03/09/2012

1


Concert solidari amb les represaliadas del 7 de Març

CROSTA (punk esmolat i clarivident)

ADDENDA (últim concert fins ves a saber quan, canya i més canya)

FP (uns fills de la grandíssima plana)

ASSAC! (poder-violència a tort i a dret)

..

Dissabte 8 de Septembre, 20H, 3€.

Casal de Joves de Roquetes
C/ Vidal i Guasch, 16
<M> Roquetes L3 i Via Júlia L4 (Cola’t!)

Hi haurà menjar vegà: pizza i biquinis!

..

SIUSPLAU, RESPECTA EL DESCANS DELS VEÏNS: NO ET QUEDIS DONANT PEL SAC DAVANT DEL CASAL! 

..

La nit del 7 de Març de 2012 es va convocar a Barcelona una manifestació feminista no mixta (dins les Jornades d’Acció Feminista Autònoma “Se va a armar la gorda”) per dones, lesbianes i transexuals a la que hi van participar al voltant de 350 dones. El motiu de la manifestació era prendre el carrer, visibilitzar sense concessions els nostres cossos, les nostres lluites, sexualitats i capacitat d’acció; posant coneixements i pràctiques autogestionàries en comú; agitant l’espai públic que ens és negat sistemàticament, prenent el nostre cantó a la barricada dels conflictes socials.

Una vegada finalitzada la mani nocturna, agents de paisà dels Mossos d’Esquadra van perseguir i identificar a una vintena de companyes. A l’espera que el procès repressiu segueixi avançant, ja hi ha vàries persones que s’enfronten a causes de diversa consideració i a multes econòmiques molt greus, tenint en compte que el motiu pel qual estan sent jutjades és haver realitzat, pressumptament, 1 o 2 pintades a l’espai públic.

Per aquest motiu fem una crida solidària per poder frer front als costos del procès, condemnes i multes que se’ns han impossat.