[maig – juny] propers sopadors

Posted on 13/05/2010

1


Propers sopadors:

Dilluns 17/05 Benefici per obtenir papers legals per una migrant:

Els diners del pot de donacions serviran per pagar tràmits burocràtics per legalitzar la situació d’una companya.

Dilluns 24/05 Benefici per la trobada queerpunk de Berlín:

Del 9 al 12 de Setembre, s’organitza a Köpi el proper “Queer Punk Thingy”. De moment, podeu trobar un text introductori sobre el perquè de l’event a http://queerpunk.net.

*Hi haurà una breu xerrada entorn a aquest festival i el moviment queer en general.

Dilluns 31/05 Benefici per Rogatka, espai cultural anarquista a Tel Aviv:

“Rogatka és una iniciativa sense ànim de lucre que té, entre els seus objectius, difondre idees pel canvi social promovent una dieta vegana i creant un espai polític per l’art, la cultura i la comunitat. Rogatka funciona com un centre social operat per un col·lectiu de voluntaris. El menjar i la beguda que oferim són vegans i, a ser possible, de comerç just – evitant sempre el consum de productes provinents d’assentaments jueus en territori palestí. Rogatka és un espai lliure de racisme, sexisme i homofòbia”.

*S’ensenyaran fotos i es donara una breu xerrada sobre les activitats desenvolupades a aquest espai i sobre els motius pels quals necessita ajuda econòmica ara mateix. + info a http://www.rogatka.me.

Dilluns 7/06 Benefici per guifi.net:

“guifi.net és una xarxa de telecomunicacions, és una xarxa oberta, lliure i neutral que es vertebra a partir d’un acord d’interconnexió on cadascú al connectar-se estén la xarxa i obté connectivitat”.

*Hi haurà una xerrada per explicar en què consisteix i com es pot col·laborar amb el projecte de guifi.net. + info a http://guifi.net.

..

Lloc: Bar de “La otra carbonería” (C/Urgell 30, Urgell L1 o Sant Antoni L2, cola’t!).

Hora: 20.30 h.

Preu: Donació.

*Tots els sopadors consten de primer plat, segon i postre i són SEMPRE 100% vegans.

Anuncis